Catent-Kinderopvang-Sfeerbeeld-10

Werken bij

Bij Catent Kinderopvang vinden we het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. Samen met jouw collega’s draag je bij aan een leuke en leerzame tijd waar de kinderen zich veilig kunnen ontwikkelen en kunnen spelen. Wij proberen altijd jouw talenten zo goed mogelijk in te zetten bij de werkzaamheden die nodig zijn. Voel je je thuis bij verschillende vormen van kinderopvang? Wij zoeken naar de juiste combinaties en mogelijkheden.

Catent Kinderopvang is in ontwikkeling. Onze kinderopvanglocaties zijn verbonden aan onze Catent-scholen. In de komende jaren komen er nog meer locaties, kinderen en collega’s bij. Help jij bij het waarmaken van onze ambities?

Catent-Kinderopvang-Sfeerbeeld-10

Vacatures

Krijg jij energie van het stimuleren van ontwikkeling bij kinderen? Zodat ze blijven durven, ontdekken en beleven? Dan willen wij je graag leren kennen! We vinden het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en dat we een goede match vinden tussen jouw talenten en werkzaamheden. Combinaties van werken in de verschillende vormen van opvang is ook mogelijk. Wij stimuleren (door)groei en ontwikkeling.

Pedagogisch medewerker

De Kwinkslag

Slagharen

15-20 uren

Pedagogisch medewerker BSO

Kindcentrum De Boxem

Zwolle

15 uur per week

Pedagogisch medewerker

Kindcentrum De Vlieger

Zwolle

15 uur per week, maandag-, dinsdag en donderdagmiddag

Bijbaan Pabo student – BSO

Stichting Kinderopvang Catent

Zwolle

Tijden in overleg

Oproepkrachten pedagogisch medewerker

Stichting Kinderopvang Catent

Zwolle

Nul-uren contract

Pedagogisch medewerker

Kindcentrum Kasteelhoeve

Zwolle

Maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag