Ons aanbod

Kinderen zijn nieuwsgierig. Ze willen ontdekken en ervaringen opdoen, gezien en gewaardeerd worden. Ze zijn uniek. We willen dat uw kind zich bij ons veilig voelt en met plezier naar de opvang komt. Catent Kinderopvang creëert een veilige plek waar kinderen hun talenten kunnen ontdekken en zich optimaal kunnen ontwikkelen. We sluiten daarbij aan op de belevingswereld van het kind en zorgen ervoor dat uw kind in elke fase de juiste ondersteuning en uitdaging krijgt.

Kinderdagopvang

Elke dag zetten onze toegewijde pedagogisch medewerkers zich in om ervoor te zorgen dat uw kind een geweldige tijd bij ons heeft. In onze warme en huiselijke sfeer kan uw kind zich veilig en geborgen voelen.


MEER INFORMATIE

Babyopvang

Op een aantal locaties van Catent Kinderopvang is er voor de allerkleinsten speciale babyopvang.


MEER INFORMATIE

Peuteropvang

Peuters zijn nieuwsgierig. Ze willen de wereld ontdekken en hun grenzen verleggen. Op onze peuteropvang krijgen kinderen van 2 tot 4 jaar daar volop de ruimte voor en helpen wij ze bij hun ontwikkeling.


MEER INFORMATIE

Voorschoolse opvang

Moet u vroeg van huis en bent u niet in de gelegenheid uw kind zelf naar school te brengen? Op verschillende locaties bieden we tijdens de schoolweken voorschoolse opvang aan. Afhankelijk van de locatie kunnen kinderen van 4 tot 13 jaar al vanaf 6.30 of 7.00 uur bij ons terecht totdat de school begint.


MEER INFORMATIE

Buitenschoolse opvang

Na een drukke schooldag, biedt onze Buitenschoolse Opvang (BSO) een plek waar uw kind zich kan ontspannen en plezier kan hebben met leeftijdsgenootjes. Onze pedagogisch medewerkers nemen graag de tijd om de dag met uw kind door te nemen en leuke verhalen te delen. Dit doen we vaak aan tafel met wat drinken en fruit.


MEER INFORMATIE