Catent-Kinderopvang-Sfeerbeeld-7
Catent-Kinderopvang-Sfeerbeeld-8

Buitenschoolse opvang

Bij onze BSO draait het om plezier en ontspanning. Voor elke leeftijd bieden we dagelijks passende en wisselende activiteiten aan. Uw kind kiest zelf of hij/zij hieraan wil meedoen. Niets moet en veel mag! Natuurlijk hebben we basisregels en respecteren we elkaar. Met deze uitgangspunten en een scala aan mogelijkheden kan elk kind met plezier naar de opvang.

Natuurlijk is er na een lange schooldag ook tijd om naar buiten te gaan. Onze groene speelpleinen bieden genoeg uitdaging om de energie kwijt te kunnen en een frisse neus te halen.

Als uw kind liever rustig wil ontspannen, is dat ook prima. Op alle locaties zijn er mogelijkheden om rustig een boek te kunnen lezen, een spelletje te doen, te knutselen of gewoon even helemaal niets te doen…

Het basisonderwijs en de BSO zitten samen onder één dak. Hierdoor is er voor de kinderen een soepele overgang tussen de verschillende groepen en school. Er wordt ook gewerkt aan een doorgaande ontwikkellijn voor het kind. Wij ondersteunen uw kind zo goed mogelijk bij zijn/haar ontwikkeling en helpen uw kind om zichzelf in verschillende situaties te redden. We vinden het daarbij belangrijk om dat het leert omgaan met andere kinderen, weet hoe je problemen oplost, maar ook hoe je samen kunt spelen en mooie momenten kunt vieren.

Catent-Kinderopvang-Sfeerbeeld-7
Catent-Kinderopvang-Sfeerbeeld-8

Locaties

Hieronder vindt u een selectie aan locaties die beschikken over een .

Catent-Kinderopvang-Sfeerbeeld-16

Nieuwsgierig?

Bent u nieuwsgierig geworden naar een van onze locaties?

VRAAG EEN RONDLEIDING AAN