Kindcentrum De Boxem officieel van start

Op maandag 4 september 2023 om 9.30 uur is het nieuwe Kindcentrum feestelijk geopend! Samen met alle kinderen en medewerkers van de kinderopvang en de basisschool werd het startsein gegeven voor de officiële opening van Kindcentrum de Boxem.

Basisonderwijs, kinderdagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang samen onder één dak.
Met de samenwerking tussen basisschool De Boxem, Catent Kinderopvang en Kinderopvang Breed zitten basisonderwijs, de kinderdagopvang, peuteropvang en de BSO vanaf nu samen onder één dak. Zo is er voor de kinderen van 0 tot 13 jaar een soepele overgang tussen de verschillende groepen en school. Op Kindcentrum De Boxem wordt er gewerkt aan een doorgaande ontwikkellijn voor het kind. Er is veel aandacht voor een veilige en vertrouwde omgeving waarin het kind de ruimte krijgt om zichzelf te ontwikkelen. Kinderen worden op een positieve manier gestimuleerd en iedereen wordt gewaardeerd. Kindcentrum De Boxem gaat voor leren in verbinding!

Na de officiële opening ontvingen de kinderen een kleurplaat voor een kleurwedstrijd. De kleurplaat is een afbeelding van het Kindcentrum. De leerlingenraad zal eind september de winnaars van de kleurwedstrijd bekend maken.