Catent-Kinderopvang-Sfeerbeeld-10

Deskundigheid

Bij Catent Kinderopvang luisteren we echt naar uw kind. We begrijpen zijn/haar belevingswereld en hebben open gesprekken waarin uw kind zich gezien en gehoord voelt. We vinden het belangrijk dat uw kind zich prettig en vertrouwd voelt, zodat het zichzelf kan zijn en optimaal kan groeien.

Onze medewerkers zijn hierbij van onmisbare waarde. Ze hebben de kennis, vaardigheden en ervaring om op de juiste manier bij te dragen aan de ontwikkeling van uw kind en om het verschil te kunnen maken. Met hun expertise garanderen we de kwaliteit van onze dienstverlening.

Ze zijn er ook om u als ouder/verzorger professioneel en vriendelijk van dienst te zijn. We hechten veel waarde aan goede luistervaardigheden, een open en vriendelijke houding en heldere communicatie. We moedigen ook aan dat ze zelfkritisch zijn en openlijk ideeën en grenzen durven te bespreken. Door een professionele houding kunnen we elkaar versterken, stimuleren en effectief samenwerken.

Onze medewerkers staan klaar om uw kind de beste zorg en ondersteuning te bieden, met respect voor uw gezinssituatie en individuele behoeften.

Catent-Kinderopvang-Sfeerbeeld-10