Bruisende eerste kerstmarkt van Catent voor medewerkers kinderopvang en onderwijs!

De allereerste Kerstmarkt van Catent voor medewerkers kinderopvang en onderwijs was een groot succes. Bijna 700 collega’s, stagiairs en vrijwilligers konden in een gezellige kerstsfeer hun eigen kerstpakket samenstellen. Het was een dag vol ontmoetingen en gezelligheid om het jaar feestelijk af te sluiten.

Kraampjes vol leuke en lekkere dingen
De collega’s werden door Restaurant de Mol ontvangen met een feestelijk drankje om vervolgens de markt over te gaan. Er was een verscheidenheid aan leuke kraampjes waar iedereen de kans kreeg om zijn eigen kerstpakket samen te stellen. De keuzemogelijkheden waren eindeloos en zorgden voor een uitgelaten sfeer. Het was mooi om te zien hoe collega’s met een glimlach op hun gezicht rondliepen, genietend van de mogelijkheid om iets persoonlijks uit te kiezen voor de feestdagen. Natuurlijk werden zieke of afwezige collega’s niet vergeten. Collega’s deden hun best om ook voor hen een geschikt pakket samen te stellen. Daarnaast werd er ruim gedoneerd aan het goede doel: de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting. Zij zetten zich in voor kinderen met taaislijmziekte.

Gezellige drukte en een mooie opkomst
Er was een grote opkomst en daardoor was er een gezellige drukte. Collega’s zochten elkaar op om nog even bij te praten en om er een feestje van te maken. Dit alles onder het genot van een kopje soep en wat drinken. Men in Music verhoogde de sfeer met gezellige kerstmuziek, verzoeknummertjes en meezingers.

Iedereen kijkt terug op een gezellige samenkomst waarbij de ontmoeting en afsluiting van het jaar centraal stonden.