Nieuws

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom Kinderopvang Catent! Op deze pagina vindt u als eerste de laatste nieuwtjes.

Benoeming nieuwe voorzitter College van Bestuur

Hierbij treft u een persbericht aan van de voorzitter Raad van Toezicht betreffende de benoeming van een nieuwe voorzitter College van Bestuur.

Lees verder
Nieuwe vestigingen op komst

Op 12 juli 2019 is Stichting Kinderopvang Catent opgericht. Een ononderbroken ontwikkeling van kinderen kan nu in al onze scholen gegarandeerd gaan worden. In Lemelerveld is inmiddels al enige tijd kinderopvang (BSO en dagopvang) gerealiseerd. In Steenwijkerwold en Vilsteren is op 6 januari 2020 de opvang van start gegaan. Welke vestigingen er daarna volgen? Per 6 januari 2020 zijn de…

Lees verder
Opvang peuters in Lemelerveld succesvol

De peuterklas van de Heilig Hartschool, een mooie voorloper op ons basisonderwijs, draait al enige jaren succesvol. De kinderen groeien gemakkelijk de school in, de ontwikkelingslijn is meer ononderbroken en de ontwikkel- en onderwijsbehoefte van elk kind is nog eerder in beeld. De peuterklas is bedoeld voor kinderen die reeds staan aangemeld voor de Heilig Hartschool. Voor plaatsing in deze…

Lees verder
BSO Heilig Hartschool

Vanaf 16 september 2019 biedt de Heilig Hartschool in Lemelerveld ook voorschoolse en buitenschoolse opvang op locatie. De directeur van de school kan u hierover informeren. Zie www.h-hartschool.nl of bel met mevrouw M. Reimert, telefoon 0572 372010.

Lees verder