Nieuws

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom Kinderopvang Catent! Op deze pagina vindt u als eerste de laatste nieuwtjes.

Maatregelen i.v.m. het coronavirus

In verband met de afgekondigde maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus geldt voor alle vestigingen binnen onze kinderopvang het volgende: Onze vestigingen zijn op dit moment dicht voor de reguliere opvang. We begrijpen dat dit besluit vergaande gevolgen heeft voor ieders persoonlijke situatie. De vestigingen zijn wel open voor de opvang van kinderen waarvan beide ouders in vitale beroepen werken….

Lees verder
Benoeming nieuwe voorzitter College van Bestuur

Hierbij treft u een persbericht aan van de voorzitter Raad van Toezicht betreffende de benoeming van een nieuwe voorzitter College van Bestuur.

Lees verder
Nieuwe vestigingen op komst

Op 12 juli 2019 is Stichting Kinderopvang Catent opgericht. Een ononderbroken ontwikkeling van kinderen kan nu in al onze scholen gegarandeerd gaan worden. In Lemelerveld is inmiddels al enige tijd kinderopvang (BSO en dagopvang) gerealiseerd. In Steenwijkerwold en Vilsteren is op 6 januari de opvang van start gegaan. Welke vestigingen er daarna volgen? Per 6 januari 2020 zijn de openingen…

Lees verder
Opvang peuters in Lemelerveld succesvol

De peuterklas van de Heilig Hartschool, een mooie voorloper op ons basisonderwijs, draait al enige jaren succesvol. De kinderen groeien gemakkelijk de school in, de ontwikkelingslijn is meer ononderbroken en de ontwikkel- en onderwijsbehoefte van elk kind is nog eerder in beeld. De peuterklas is bedoeld voor kinderen die reeds staan aangemeld voor de Heilig Hartschool. Voor plaatsing in deze…

Lees verder
BSO Heilig Hartschool

Vanaf 16 september biedt de Heilig Hartschool in Lemelerveld ook voorschoolse en buitenschoolse opvang op locatie. De directeur van de school kan u hierover informeren. Zie www.h-hartschool.nl of bel met mevrouw M. Reimert, telefoon 0572 372010.

Lees verder