Nieuwe vestigingen op komst

Op 12 juli 2019 is Stichting Kinderopvang Catent opgericht. Een ononderbroken ontwikkeling van kinderen kan nu in al onze scholen gegarandeerd gaan worden. In Lemelerveld is inmiddels al enige tijd kinderopvang (BSO en dagopvang) gerealiseerd. In Steenwijkerwold en Vilsteren is op 6 januari 2020 de opvang van start gegaan. Welke vestigingen er daarna volgen?

Per 6 januari 2020 zijn de openingen van onze vestigingen Kinderopvang gerealiseerd in Vilsteren en in Steenwijkerwold. Zowel dagopvang als buitenschoolse opvang is daar nu een feit. De start is voorspoedig geweest en het aantal kinderen dat opgevangen wordt groeit! U kunt contact opnemen indien u belangstelling heeft gericht op de opvang voor uw zoon/dochter. Zie hieronder.

Nog in 2020 komen er meer vestigingen bij. Wilt u weten welke?

Momenteel is duidelijk dat met ingang van het nieuwe schooljaar (2020-2021) de vestiging in de St. Franciscusschool te Weiteveen van start gaat. Daar komt dagopvang, een peuteraanbod, en tussen-alsook buitenschoolse opvang.

Verder zijn voorbereidingen in gang om opvang in Montessorischool Het Element in Hoogeveen te gaan realiseren.

En er loopt onderzoek naar opvang vanuit onze stichting in Coevorden en Steggerda.

Neem voor Steenwijkerwold contact op met Gerdo van den Burg (0521-588432) en voor Vilsteren met Sharon Broekroelofs (0529-458597).

De contactpersoon voor Weiteveen is Madelon Essenburg-Blaauw (0524-541495)

Informatie is ook te verkrijgen via info@kinderopvang.nl